"JUMALAN KÄMMENELLÄ"

Mahtavaa juhlia veikeitä neljävuotiaita:)!

Mitä 4-v. synttäreiden "lahjapaketti" sisältää?

Kuluvana vuonna 4-vuotta täyttäviä lapsia kutsutaan siis juhlimaan synttäreitään pääsääntöisesti yhden aikuisen kanssa. Synttäreillä lauletaan , nauretaan ja hassutellaan- ja tietenkin herkutellaan. Poikkeuksetta juhlijat pääsevät erilaisten kertomusten pyörteisiin nukketeatterin tai muun teatterin keinoin.

Rukous, pieni hengellinen laulu ja lahjaksi saatu oma Raamattu. Kutsu päiväkerhoon ja pyhäkouluun. Näistä aineksista on koottu synttäreiden "lahjapaketti".

Jokainen synttärisankari saa kevätkaudella järjestettävistä juhlista kotiin kutsukirjeen, jonka mukana on myös tietoa päiväkerho-asioista.

Synttäreiden tarkemmasta ajankohdasta löytyy myös tietoa täältä, Alajärven seurakunnan PERHEPIIRIN fb-sivulta ja paikallislehtien Torstai- ja Järviseutu kirkollisista ilmoituksista.

Synttäreille kutsutaan juhlimaan kaikki paikkakunnan kuluvana vuonna 4-v. täyttävät lapset, huolimatta siitä onko hän seurakunnan jäsen.