TERVETULOA PYHÄKOULUUN!

"Olen pieni ja onnellinen.."   "Pienen pieni leppäkerttu.."    "Jumalan kämmenellä.."  "On koko maailma Hänen kädessään.."

ja monta, monta muuta laulua ja naurunhyrskähdystä kuuluu kun pyhäkouluväki kokoontuu.                                                                                 REPPUPYHIS REISSAA..

 

 

17202752_10212999091478802_2040630690143723384_n_M.jpg

 

Leppoisan, koko perheen  Retkipyhiksen virallinen "ohjelma-osuus" on puolisen tuntia. Sen jälkeen nautiskellaan omista eväistä  ja etenkin hyvästä seurasta!

 

Reppupyhis on reissannut eri paikoissa. Makkaraa on paistettu ja posket saatu punaisiksi hauskassa seurassa. Ja onhan  kuultu tietenkin myös taivaan Isän asioita. Vuosi lopeteltiin Satakielen "tähtien tarhasta" kotikirkon todelliseen hämärään paimenten polulle.

Iloinen kiitos koko upealle pyhäkouluväelle!

 

Tarkkaile tilannetta. Täältä löydät  ensi vuoden Retkipyhikset. Nyt kuitenkin on aika lomailla hetki kotitanhuvilla. Laulaa muutama joululaulu :). -Ja miettiä lasten kanssa, kenenkäs syntymäpäivää jouluna vietetäänkään...

                           

 

                                              *******iLoisiiN  NäKeMiSiiN *******

 

 

 

 

 

Pyhäkoulu on lasten oma kirkko, jossa lapsi saa hiljentyä ja kokea Taivaan Isän huolenpitoa. Pyhäkoulussa eläydytään Raamatun kertomuksiin, opitaan tuttuja ja uusia lasten hengellisiä lauluja. Leikitään, askarrellaan ja retkeillään.

Pyhäkouluun ovat tervetulleita  lapset vanhempineen. Poikkeuksena Huoltis, jossa lapset ovat omassa ryhmässään.Pyhäkoulujen kokoontumispaikat:

*Kotipyhäkoulut:

 Paalijärvellä Liisalla, Kyllikillä ja Terhillä

 Kurejoella,  Saaran ja Marian  pyhäkoulusta saat lisätietoa Riitalta

* Huoltis Kirkontuvalla 

* Reppupyhiksestä tietoa yllä

Pyhäkouluasioista saat lisätietoa Riitta Kujalalta, riitta.kujala(at)evl.fi, p. 050-3029537.

 
 
Jumalan kämmenellä
Jumalan kämmenellä ei pelkää lintunen. Jumalan kämmenellä ei pelkää ihminen. Kaikille tilaa riittää...