Varusta Järviseutu! -viikonloppu


Varusta Järviseutu-koulutus 

Varusta Järviseutu-koulutus järjestetään pe 26.4.-su 28.4. Alajärven seurakunnasssa. Koulutuspaikka on Alajärven seurakunnan Kirkontupa (os.kirkkotie 6). 

Käytännönläheiseen koulutukseen sisältyy vuorovaikutteista opetusta, ja todellinen oppiminen tapahtuu kolmessa käytännönharjoittelussa. Varusta Järviseutu -koulutuksessa opitaan kuinka voi keskustella uskosta luontevasti. Koulutuksessa opitaan toimivia todistamisen taitoja. Etukäteen ei tarvitse osata mitään, voi olla aivan rennosti mukana. Koulutuksessa kohdataan kolmen hengen tiimissä läheisiä ja tuttuja kunnioittaen ja kuunnellen, turvallisesti koulutetun tiiminvetäjän johdolla. 


Koulutus on ilmainen, ruokailusta voi halutessaan maksaa vapaaehtoisen maksun. Koulutuksen tarjoaa Alajärven seurakunta ja XEE - Evankelionti elämäntapana ry. Ennen koulutuksen alkua tiiminvetäjät ovat yhteydessä koulutettaviin.

Tervetuloa mukaan kaikki, jotka haluavat oppia kertomaan uskosta ystävilleen ja saada varusteita! Koulutukseen voi ilmoittautua 17.4. saakka Alajärven seurakunnan nettisivujen kautta kohdasta Varusta Järviseutu viikonloppu 26.-28.4. 
tai xee.fi sivujen kautta.  Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautumiset  puhelimitse 050 3518553/Matleena Saukko. 
  
Viikonlopun koulutus huipentuu su 28.4. 

klo 17 alkavaan Majatalomessuiltaan, joka on kaikille avoin. Majataloillassa on musiikissa ylistysryhmä Soihtu. Illassa on ehtoollinen. Majatalomessussa saarnaa Ilkka Rytilahti. Lopuksi kahvitellaan kirkkokahvein. 

Ilmoittautumiset 17.4.2024 mennessä.

Lue lisää tästä linkistä.

Ilmoittautumislinkki