Alajärven seurakuntatalo

Alvar Aallon tie 3, 62900 Alajärvi

Alajärven seurakuntatalo Seurakuntatalo, joka sijaitsee kirkkopihan länsipuolella on rakennettu vuonna 1970 akateemikko Alvar Aallon piirustusten mukaan.

Samassa miljöössä on myös Aallon suunnittelema kaupungintalo ja nuorisoseurantalo.

Seurakuntatalossa on sali n. 250 hlölle ja ruokasali. Alakerrassa on kerhotila ja studio.
Lastenhoitohuone

Alvar Aallon tie 3, 62900 Alajärvi

Sadonkorjuupuuro seurakuntatalolla

"Kyllä puuro jokaisen tiellä pitää.." on vanha sanonta, joka on oiva tervetulotoivotus saapua ohraryynipuuropadan äärelle Alajärven seurakuntatalolle keskiviikkona 2.10 klo 11-13. Sadonkorjuupuuro on ohraryynipuuroa ja se on taatusti hyvää. Tarjolla on myös gluteeniton vaihtoehto. Vapaaehtoinen maksu, omaan astiaan puuroa saa 5 e litrahintaan. Mehukeitto 2 e/litra.

Alvar Aallon tie 3, 62900 Alajärvi

Teemasarja jatkuu: Ihmeet ja äärikarismaattisuus

Ti 8.10. klo 18.30 "Ihmeet ja äärikarismaattisuus" (seurakuntatalolla) Karismaattisen kristillisyyden suosio kasvaa. Sen parissa painotetaan armolahjojen käyttöä ja Pyhän Hengen uudistavaa vaikutusta. Mutta toimiiko Jumala vain siellä, missä sattuu ja tapahtuu? Mitä tulisi ajatella profetioista, ihmeistä ja Jumalan välittömästä puheesta? Entä mitä on raitis kristillinen usko? alustus Lasse Pesu juonto Ritva Leppäaho