Lapsi- ja perhetyö

Kerhotoiminta

Seurakunnan päiväkerhot toteutuvat 3-5-vuotiaiden lasten parissa. Lapsi saa kasvaa seurakunnan yhteydessä niin, että hänen yksilöllisyytensä ja persoonallisuutensa otetaan huomioon. Päiväkerhon tehtävänä on tukea kotien kristillistä kasvatusta. Työn kokonaisuuteen sisältyy yhteistyö vanhempien kanssa. Päiväkerholla on kasvatuksellinen, hoidollinen ja diakoninen tehtävä.

Päiväkerhoja pidetään kerran viikossa kerhotiloissa sekä Länsirannan koululla.

Tärkenä osana työmuodolla on säännölliset perhekerhot ja kirkkomuskarit. Lisäksi työntekijä vierailee säännöllisesti eskari-ryhmien luona sekä pitää arkipyhäkouluhetkiä päiväkodissa.

Lisätietoja lapsi- ja perhetyön toiminnasta saat Maria Puronaholta 040-8651526. Tapahtumista ilmoitetaan Järviseudun sanomissa, Torstai-lehdessä sekä seurakunnan nettisivuilla.

Tietoa ja kuulumisia myös sosiaalisessa mediassa:

Facebookissa

• Lappajärven seurakunnan lapsi- ja perhetyö -ryhmä
  • Lappajärven seurakunnan FB-sivut

Toimintaa kouluikäisille (7-14v)

• Kerhotoiminta
  • Leirit
  • Retket, puuhapäivät ja muut erilaiset tapahtumat
  • Peli-iltapäivät
  • Lisäksi kouluilla käydään pitämässä aamuhartauksia, järjestetään koululaiskirkkoja sekä siunataan vuosittain koulunsa aloittavat.

Kouluikäisten toiminnasta vastaa nuorisotyönohjaaja Kristiina Edobor