Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Lehtimäen kirkko kuuluu maamme kauneimpien ja rakennustaiteellisesti arvokkaimpien puukirkkojen joukkoon. Tyyliltään se on tasavartinen sisäviisteinen ristikirkko. Peltoaukean keskellä sijaitseva Lehtimäen kirkko on säilyttänyt hyvin maisemallisen asemansa. Uusklassistinen puukirkko on muodoltaan tasavartinen, sisäviisteinen ristikirkko. Ristikeskuksesta kohoaa kahdeksankulmainen, pieneen torniin päättyvä attika.

Erillinen kellotapuli on rakennettu 1835 (A. Hernesmaa) ja yhdistetty kirkkoon solarakennuksella 1895.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Messu Lehtimäen kirkossa

"Tehkää tie kuninkaalle" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Lehtimäen kirkossa

Kauneimmat joululaulut kajahtaa Lehtimäen kirkossa 3. adventtina klo 19. Mukana illassa kanttori Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Kappelikuoro. Illan juontaa lähetyssihteeri Satu Hauta-aho. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.