Kirkonmäentie , 63500 Lehtimäki

Lehtimäen kirkko kuuluu maamme kauneimpien ja rakennustaiteellisesti arvokkaimpien puukirkkojen joukkoon. Tyyliltään se on tasavartinen sisäviisteinen ristikirkko. Peltoaukean keskellä sijaitseva Lehtimäen kirkko on säilyttänyt hyvin maisemallisen asemansa. Uusklassistinen puukirkko on muodoltaan tasavartinen, sisäviisteinen ristikirkko. Ristikeskuksesta kohoaa kahdeksankulmainen, pieneen torniin päättyvä attika.

Erillinen kellotapuli on rakennettu 1835 (A. Hernesmaa) ja yhdistetty kirkkoon solarakennuksella 1895.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Lehtimäellä

"Kiitos isänmaasta" itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa huom. klo 10. Saarna Terho Kanervikkoaho ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Seppeleen lasku sankarihaudalle. Striimaus Alajärven kirkosta samasta alkamisajasta johtuen.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Kauneimmat joulun toivelaulut -kirkko Lehtimäellä

"Tehkää tie kuninkaalle" teeman parissa vietetään Kauneimmat joululaulut -kirkkoa Lehtimäellä klo 13. Max 20 henkeä. Saarna Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Tilaisuus näkyy suoratoistona fb:ssä. Alajärven ev. lut. fb:n sivulla (Kauneimmat joululaulut vihkosten -kuvan alla) kommenttikenttään voi laittaa 1 per henkilö rakkaimman joululaulutoiveen. Kymmenen eniten ääniä saanutta laulua lauletaan kirkossa klo 13.