Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Lehtimäen kirkko kuuluu maamme kauneimpien ja rakennustaiteellisesti arvokkaimpien puukirkkojen joukkoon. Tyyliltään se on tasavartinen sisäviisteinen ristikirkko. Peltoaukean keskellä sijaitseva Lehtimäen kirkko on säilyttänyt hyvin maisemallisen asemansa. Uusklassistinen puukirkko on muodoltaan tasavartinen, sisäviisteinen ristikirkko. Ristikeskuksesta kohoaa kahdeksankulmainen, pieneen torniin päättyvä attika.

Erillinen kellotapuli on rakennettu 1835 (A. Hernesmaa) ja yhdistetty kirkkoon solarakennuksella 1895.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Kotiväen kevätkirkko - Lapsityön kevätjuhla Lehtimäellä

"Sydämen puhetta Jumalan kanssa" on aihe Kotiväen kevätkirkossa ja lapsityön kevätjuhlassa Lehtimäen kirkossa klo 13. Sanajumalanpalveluksen toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Pyöräkirkko Kylätalo Metsossa

Helatorstaina 30.5. Pyöräkirkko Kylätalo Metsossa klo 14. Mukana Ann-Mari Häggman-Niemi ja Ismo Pitkänen. Kahvit ja musiikissa Raavaat miehet.