Kirkonmäentie , 63500 Lehtimäki

Lehtimäen kirkko kuuluu maamme kauneimpien ja rakennustaiteellisesti arvokkaimpien puukirkkojen joukkoon. Tyyliltään se on tasavartinen sisäviisteinen ristikirkko. Peltoaukean keskellä sijaitseva Lehtimäen kirkko on säilyttänyt hyvin maisemallisen asemansa. Uusklassistinen puukirkko on muodoltaan tasavartinen, sisäviisteinen ristikirkko. Ristikeskuksesta kohoaa kahdeksankulmainen, pieneen torniin päättyvä attika.

Erillinen kellotapuli on rakennettu 1835 (A. Hernesmaa) ja yhdistetty kirkkoon solarakennuksella 1895.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Messu Lehtimäen kirkossa

"Salattu Jumala" teeman parissa vietetään messua kirkossa klo 13. Messun toimittaa Terho Kanervikkoaho ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Messu striimataan ja on katsottavissa fb:ssä.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Messu Lehtimäen kirkossa

"Katoavat ja katoamattomat aarteet" teeman parissa vietetään messua kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Ismo Pitkänen.