Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Lehtimäen kirkko kuuluu maamme kauneimpien ja rakennustaiteellisesti arvokkaimpien puukirkkojen joukkoon. Tyyliltään se on tasavartinen sisäviisteinen ristikirkko. Peltoaukean keskellä sijaitseva Lehtimäen kirkko on säilyttänyt hyvin maisemallisen asemansa. Uusklassistinen puukirkko on muodoltaan tasavartinen, sisäviisteinen ristikirkko. Ristikeskuksesta kohoaa kahdeksankulmainen, pieneen torniin päättyvä attika.

Erillinen kellotapuli on rakennettu 1835 (A. Hernesmaa) ja yhdistetty kirkkoon solarakennuksella 1895.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Messu Lehtimäen kirkossa

Valvokaa -teemalla vietetään messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messussa saarnaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

Kristus kaikkeuden Herra -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Saarna Harri Silvolahti ja kanttori Ismo Pitkänen.