Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Lehtimäen kirkko kuuluu maamme kauneimpien ja rakennustaiteellisesti arvokkaimpien puukirkkojen joukkoon. Tyyliltään se on tasavartinen sisäviisteinen ristikirkko. Peltoaukean keskellä sijaitseva Lehtimäen kirkko on säilyttänyt hyvin maisemallisen asemansa. Uusklassistinen puukirkko on muodoltaan tasavartinen, sisäviisteinen ristikirkko. Ristikeskuksesta kohoaa kahdeksankulmainen, pieneen torniin päättyvä attika.

Erillinen kellotapuli on rakennettu 1835 (A. Hernesmaa) ja yhdistetty kirkkoon solarakennuksella 1895.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily" -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta klo 13 kirkossa. Saarna Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Messu Lehtimäen kirkossa

"Ansaitsematon armo" -teeman parissa vietetään messua kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Kuhalampi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.