Kirkonmäentie , 63500 Lehtimäki

Lehtimäen kirkko kuuluu maamme kauneimpien ja rakennustaiteellisesti arvokkaimpien puukirkkojen joukkoon. Tyyliltään se on tasavartinen sisäviisteinen ristikirkko. Peltoaukean keskellä sijaitseva Lehtimäen kirkko on säilyttänyt hyvin maisemallisen asemansa. Uusklassistinen puukirkko on muodoltaan tasavartinen, sisäviisteinen ristikirkko. Ristikeskuksesta kohoaa kahdeksankulmainen, pieneen torniin päättyvä attika.

Erillinen kellotapuli on rakennettu 1835 (A. Hernesmaa) ja yhdistetty kirkkoon solarakennuksella 1895.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus antaa elämän" teeman parissa vietetään messua kirkossa klo 13. Messun toimittaa Terho Kanervikkoaho ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Konfirmaatiotilaisuus Lehtimäen kirkossa

"Jumalan sanansaattajat" teeman parissa vietetään konfirmaatiotilaisuutta Lehtimäen kirkossa klo 10. Messun toimittaa Terho Kanervikkoaho ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.