Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Lehtimäen kirkko kuuluu maamme kauneimpien ja rakennustaiteellisesti arvokkaimpien puukirkkojen joukkoon. Tyyliltään se on tasavartinen sisäviisteinen ristikirkko. Peltoaukean keskellä sijaitseva Lehtimäen kirkko on säilyttänyt hyvin maisemallisen asemansa. Uusklassistinen puukirkko on muodoltaan tasavartinen, sisäviisteinen ristikirkko. Ristikeskuksesta kohoaa kahdeksankulmainen, pieneen torniin päättyvä attika.

Erillinen kellotapuli on rakennettu 1835 (A. Hernesmaa) ja yhdistetty kirkkoon solarakennuksella 1895.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Jumalanpalveluksessa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo Pitkänen.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Pyhäinpäivän musiikkihartaus Lehtimäellä

"Pyhien yhteys" aiheen parissa vietetään pyhäinpäivän musiikkihartautta Lehtimäen kirkossa klo 16. Puheen pitää Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa palvelee Plicae Vocalis -lauluyhtye ja kappelikuoro. Sytytetään vuoden aikana poisnukkuneiden muistolle kynttilä.