Lehtimäen Päiväkerho- ja perhekerhoryhmät seurakuntakodilla

SYKSYN 2019 PÄIVÄKERHORYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Päiväkerhoryhmiin ilmoittautuminen alkaa 4-v. synttäreiltä 6.3.2019 klo 18.( Huom! on tärkeää että muistatte ilmoittautua synttäreille 21.2 mennessä!)

....ja päättyy 11.3.2019

Mikäli ette pääse mukaan synttäreille ilmoittautuminen onnistuu soittamalla Alajärven kirkkoherranvirastoon p. 06-5570800. Myös 5-vuotiaat jotka eivät aiemmin ole kerholaisena olleet, iloisesti tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen samoin virastolle.

Synttäreiltä jokainen tänä vuonna 4-vuotta täyttävä saa lahjaksi oman LASTENRAAMATUN. Lahjan saa siitäkin huolimatta, vaikka et kerholaisena syyskaudella olisikaan aloittamassa. Voitte noutaa sen Ullalta diakoniatoimistosta Lehtimäen seurakuntakodilta.

TOIVOTTAVASTI SYNTTÄREILLÄ TAVATAAN!

*Päiväkerhoryhmä kokoontuu

kevätkaudella 2019 Lehtimäen seurakuntakodilla keskiviikkoisin  klo 9-11.30.

Lisätietoa päiväkerho-asioista sivupalkin Päiväkerhot- kohdasta

* Perhekerhoryhmä kokoontuu torstaisin  klo 9.30-11.15 . Eväsraha 2e/perhe.

Puurolle pääsee jo klo 9.00 alkaen!

ILOISIIN TAPAAMISIIN :)!

Kirkkoseikkailu Lehtimäen kirkossa
"Ei mua pelota, mä tiiän tämän tarinan." Myrskyssä Jeesuksen kanssa.