ILOISESTI TERVETULOA PÄIVÄKERHOON SYYSKAUDELLA 2020!

*Luvatusta poiketen,työteknisistä syistä johtuen, julkaisemmekin syksyn päiväkerhoryhmien tarkemmat kokoontumisajat- ja paikat vasta syyskauden alkaessa viikolla 34.

*Kaikille ryhmiin ilmoittautuneille lapsille on paikka varattuna!

*12-13.8.2020 klo 9-13 voi vielä ilmoittaa lapsen kerholaiseksi 4-5-vuotiaiden ryhmään. Tuolloin on suotavaa ilmoittaa myös mikäli jo mukaan ilmoitettu lapsi ei aloitakkaan syksyn ryhmässä.

Näkemisiin ja kuulumisiin!

*Päivä-ja perhekerhoryhmät on suunniteltu aloitettavan viikolla 35. Varmistuksia asiasta löydät täältä sekä Alajärven seurakunnan   PERHEPIIRI- fb sivulta lähempänä ajankohtaa.

Päiväkerhossa touhutaan seuraavanlaisesti:

1. Tervetuloa =)!

2. Odotellaan kaikkien kavereiden saapuvan paikalle( tehdään palapelejä, piirrellään, väritellään, katsellaan kuvakirjoja)

3. Yhdessä hiljentymistä ja ihmettelyä kerhoalttarin äärellä

4. Laululeikkejä

5. Askartelu

6. Evästauko

7. Vapaata leikkiä

8. Loppusatu ja lorut

9. Loppulaulu ja -rukous

10. Hei vaan, ensi viikolla tavataan=)!

Ulkoilua toiveiden ja sään mukaisesti.

Mitä pakata kerhoreppuun ja muuta tärkeää kerhotietoa...

*Päiväkerhoryhmät kokoontuvat 1krt/vko pääasiallisesti aamupäivisin klo 9-11.30 ja iltapäivisin klo  13.20-16.

*Ryhmissä mukana 4-5-vuotiaita lapsia.

*Kerhomaksu on 10e/ lukukausi, sisaralennus 5e.

*Kerholaiselle mukaan reppuun/laukkuun pienet  kerhoeväät (esim. leipä, hedelmä,mehua), kerhotossut tai  luistamattomat sukat sekä sopivat vaatteet sisä- ja ulkoleikkeihin.

*Omien lelujen kuskaaminen kerhoon aiheuttaa usein vain mielipahaa, joten jätetään ne suosiolla kotiin- kerholta löytyy varmasti hyvät leikin ainekset jokaiselle.

*Ilmoitathan aina ryhmän lapstenohjaajalle lapsen sairastumisen tms. syyn takia kerhosta poissaolosta

*Reilu ja reipas vuorovaikutus on parasta niin aikuisten kuin lastenkin kesken. Ajatuksena työssä ja yhdessöolossa on se että kaikessa toimitaan lapsen parhaaksi.

*Meillä on ilo asettaa päiväkerholla yhdeksi tavoitteeksi lapsen luovuuden ja mielikuvituksen tukeminen! Lapsella voi siis kerhosta tullessaan olla mukanaan askartelu, mutta joskus sen sijaan kokemuksia draaman käytöstä ja uudesta sadusta - tai musiikin riemusta!

*Seurakunnan päiväkerhotyö on kasteopetusta yhdessä teidän vanhempien kanssa. Mahtava työpolku kuljettavana- pienet ja isot askeleet vierekkäin :)

MUKAVA NÄHDÄ- KERHOLLA TAVATAAN=)

Lastenohjaajat:

Minna Aho

Helena Koskinen

Riitta Kujala (vastaava lastenohjaaja)p. 050-3029537, riitta.kujala@evl.fi

työalasta vastaava teologi Ann-Mari Häggman-Niemi p. 044-3271118/ annmari.haggman@evl.fi

Pienet, suuret ihmiset, taivaan Isä suojele. Siunaa meitä kaikkia, kerhossa ja kotona.

Aamen

Alajärven seurakunnan päiväkerho