Perheneuvonta

Kirkon perheneuvonta on ammatillista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Perheneuvojat ja vastaanottosihteerit ovat vaitiolovelvollisia ja toiminta on luottamuksellista. Perheneuvontaan voi tulla yksin, yhdessä tai perheen kanssa. Käynnit perheasiain neuvottelukeskuksessa ovat asiakkaalle maksuttomia. Kirkko tarjoaa palvelun.

 

Varaa aika perheneuvontaan

  • Soita Etelä-Pohjanmaan perheasiainneuvottelukeskuksen ajanvaraukseen 050 535 4751. Ajanvaraus on avoinna ma-ti ja to-pe klo 9-12 ja ke klo 11-13. Voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen perheneuvonta.seinajoki@evl.fi. 
    Sovi tapaamismuodosta. Vastaanotto voi olla kasvokkain tai etäyhteyksin, puhelimella tai videoyhteydellä. Pidämme huolta oireettomuudesta, turvaväleistä ja hygieniasta.
    Yksilöneuvottelu kestää  45–60 minuuttia ja pareille varaamme aikaa tunnista puoleentoista tuntiin. Vuosittain käy noin 800 asiakasta ja useimmat käyvät muutamia kertoja.
    Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista. Ota rohkeasti yhteyttä. Keskustelu auttaa.

Sivuvastaanotto Alajärvellä

Ajanvaraus numerosta 050 535 4751 tai 044 761 0076 ma–pe klo 9–12.

Alajärvi: Kirkkotie 6, Alajärven seurakunnan virastotalo kirkon vieressä, sisäänkäynti vasemmasta päädystä, keskustan puolelta. Vastaanotto tiistaisin.

 

Ota yhteyttä

Perheneuvoja
Alajärven seurakunta
ajanvaraus 4214200

Tavoitettavissa tiistaisin kirkontuvalla.

Keskusteluapua

Yksilön, parisuhteen ja perheen vaikeuksissa. E-P:n perheasiain neuvottelukeskus

Keskustelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia