Kirkontupa

Kirkkotie 6, 62900 Alajärvi

Kirkontupa

Kirkkopihassa sijaitsee myös virastotalo, joka valmistui 2002. Rakennuksessa, jonka nimi on Kirkontupa, sijaitsee Kirkkoherranvirasto, taloustoimisto sekä työntekijöiden työhuoneet. Kirkkoherranvirasto on auki ma klo 8.45-16 ja ti-pe klo 8.45-16.00. Niinikään siinä on kaksi salia pienten juhlien ja kokousten pitämistä varten. Varattavana on Yläkamari tai Alakamari. Yläkamari kirkontuvalta. Tilaan sopii n. 40-50 henkilöä.

Kirkkotie 6, 62900 Alajärvi

Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla

Lämpimän kesän jälkeen Alajärven seurakunnassa taas asetutaan syksyn toimintaan mukaan ja kositaan entisiä ja uusia tulijoita joka toinen maanantai alkaen 9.9. lähetysasian ytimeen Kirkontuvalle klo 14. Piiriä luotsaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lähetyspiiri aloittaa kahvilla ja yhdessäololla. Lähetyspiirissä käy aika ajoin vieraita. Suunnitelmissa on seurakunnan työntekijävierailuja ja lähetystyöntekijävieraiden terveisiä mahdollisuuksien mukaan. Piiriin voi tulla käsityön kanssa tai ilman. Lauluja lauletaan yhdessä virsikirjasta tai Viiskielisestä. Rukous, raamatun sana ja vapaa keskustelu myös leimaavat yhdessäoloa. Tule rohkeasti mukaan!

Kirkkotie 6, 62900 Alajärvi

Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla