Lehtimäen kappeliseurakunnassa järjestetään sururyhmä läheisensä menettäneille.

Surutyö on kovaa ja raskasta työtä, siksi siinä tarvitaan ystävien ja läheisten lisäksi usein myös toisia samoin kokeneita. Vertaisryhmässä voit keskustella, kuunnella ja jakaa ajatuksia.

Usein sururyhmän vetäjät keskustelevat mukaan haluavien kanssa ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista, ja siksi ilmoittautuminen on tärkeää. Joten ota yhteyttä 14.9. mennessä pastori Terho Kanervikkoaho 044 327 1107 tai diakonissa Merja Rantakangas 044 327 1108.

Sururyhmä on kiinteä ryhmä, johon liitytään ensimmäisellä kerralla ja kuulutaan koko ryhmän keston ajan. Ryhmä on maksuton. Sururyhmä kokoontuu Lehtimäen kappeliseurakunnan seurakuntakodilla syksyn 2022 aikana kuusi kertaa.