Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Lehtimäen kirkko kuuluu maamme kauneimpien ja rakennustaiteellisesti arvokkaimpien puukirkkojen joukkoon. Tyyliltään se on tasavartinen sisäviisteinen ristikirkko. Peltoaukean keskellä sijaitseva Lehtimäen kirkko on säilyttänyt hyvin maisemallisen asemansa. Uusklassistinen puukirkko on muodoltaan tasavartinen, sisäviisteinen ristikirkko. Ristikeskuksesta kohoaa kahdeksankulmainen, pieneen torniin päättyvä attika.

Erillinen kellotapuli on rakennettu 1835 (A. Hernesmaa) ja yhdistetty kirkkoon solarakennuksella 1895.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa