Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Lehtimäen kirkko kuuluu maamme kauneimpien ja rakennustaiteellisesti arvokkaimpien puukirkkojen joukkoon. Tyyliltään se on tasavartinen sisäviisteinen ristikirkko. Peltoaukean keskellä sijaitseva Lehtimäen kirkko on säilyttänyt hyvin maisemallisen asemansa. Uusklassistinen puukirkko on muodoltaan tasavartinen, sisäviisteinen ristikirkko. Ristikeskuksesta kohoaa kahdeksankulmainen, pieneen torniin päättyvä attika.

Erillinen kellotapuli on rakennettu 1835 (A. Hernesmaa) ja yhdistetty kirkkoon solarakennuksella 1895.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus, kiusausten voittaja" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina toimii Ismo Pitkänen.

Kirkonmäentie, 63500 Lehtimäki

Messu Lehtimäen kirkossa

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Raavaat miehet.