Alajärven seurakunnan uutissivu

 

Kuvan esikatselu

Uutislistaukseen

IMG_20210414_121513_263.jpg

Hartaus: Oleellinen osa suurta suunnitelmaa

14.4.2021 12.21

Onko syntymäsi tähän maailmaan täysin sattumaa?Onko se sattumaa, että olet syntynyt Suomeen täyttä sattumaa? Oletko vain yhdentekevä yksi muiden joukossa, vai onko sinun merkityksesi paljon isompi?

Mielestäni et ole. On olemassa Jumala joka on halunnut sinun tähän maailmaan ja Hän on halunnut asettaa sinut nimenomaan tänne Suomeen. Et ole yhden tekevä, olet paras siinä mitä olet, olet sinä! Täysin ainutlaatuinen, ei ole toista samanlaista, ei yhtäkään. 

Sinun silmäsi näkivät minut jo idullani, sinun kirjaasi on kaikki kirjoitettu. Ennen kuin olin elänyt päivääkään, olivat kaikki päiväni jo luodut.

Psalmit 139:16 

Mietitiään tätä tuttua kohtaa. Sitä hetkee kun sun elämää on suunniteltu. Enkä puhu vanhemmistasi, vain Jumalasta. Jotain olennaisen tärkeää puutttui kun Jumala mietti maailmankaikkeutta. Sinua tarvittiin jotta Jumalan täydellinen sunnitelma menee eteempäin juuri niin kuin Hän tarkoitti. Synnyit osaksi jotain paljon suurempaa ja kuten sanottu oleellisena luovuttamattomana osana, tarkoituksellla, loppuun asti suunniteltuna. 

Et ole sattumaa, et ole sattumalta syntynyt Suomeen. Olet paljon enemmän kuin sattumaa. 

Hienoo on myös se, että sun ei koskaan tarvi olla yksin. Saat aina kysyä neuvoo. "Herra, jos oon osa sun suunniltemaa nii johdata mua siinä, aamen!" Hän auttaa varmasti.

Ja vielä. Oot niin tärkeä ja rakastettu, että Jeesus antoi henkensä SINUN puolesta ristillä. Jos olisit turha, Jeesuksen ei olis tarvinnu tehdä sitä, mutta, sinä et ole.