Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Juhannusaaton ilta kirkkopihassa

11.6.2020 13.59

Keskikesän juhlaa ja kristillisesti Johannes Kastajan syntymäpäivän muistoa vietetään Alajärven seurakunnan kirkkopihassa juhannusaattona 19.6. alkaen lipunnostolla klo 18.

Illassa vietetään messua ja nautitaan Herran pyhää ehtoollista. Messun toimittaa pastori Terho Kanervikkoaho, kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Kesäillan juontaa Ritva Leppäaho. Sateen sattuessa siirrytään Gabrielin kirkkoon.Siunattua ja hyvää valon juhlaa, juhannusta kaikille ja tule joukkoon mukaan!