Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

JUNIOREIDEN LEIRIT SUVIRANNASSA 2020

10.6.2020 16.10

Ekaluokan aloittavat 9-vuotiaat leireilevät päiväleirillä 1.8. (10 e). Päiväleirille mahtuu max  25 lasta.

10-14 vuotiaat yhden yön leirillä 1.8.-2.8.2020 (20 euroa). Leirille mukaan mahtuu max noin 25 lasta.

Ilmoittaudu Kristiinalle 8.7. mennessä kristiina.edobor@evl.fi. Ilmoittaessasi itsesi kerro kummalle leirille lapsi on tulossa, lapsen huoltajan nimet, huoltajan puhelinnro. Lapsen erityisruokavalio ja muut huomioitavat asiat. Leirit järjestää Alajärven ev. lut. seurakunta.