Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

ALAJÄRVEN SEURAKUNTA NETISSÄ!

23.4.2020 15.40

Alajärven ev.lut. seurakunnan toimintaa netissä: ⛪️

- Youtube: Alajärven ev. lut. seurakunnan oma kanava, johon tulee materiaalia (hartauksia, opetuksia ja jumalanpalveluksia kaikille vauvasta vaariin)

- Jumalanpalvelukset suorana joko seurakunnan nettisivujen kautta Alajärven seurakunnan facebook-sivulla: Alajärven ev. lut. seurakunta

Lähetystyön teemavuonna somessa, fb/Alajärven ev. lut. seurakunta -sivustolla esittelyssä seurakunnan omat nimikkolähetit noin kk:n välein.

MONENLAISTA TOIMINTAA SOMESSA

- FB- sivut Alajärven ev.lut. seurakunta ja Lehtimäen kappeliseurakunta päivittyvät erilaisista ajankohtaisista asioista. Lisäksi on suljetut ryhmät Raamattu- ja rukouspiiri sekä perhetyöllä oma sivustonsa. Halukkaat pääsevät mukaan. Raamattu- ja rukouspiirissä joka keskiviikko klo 19 raamattuopetusta ja torstai klo 19 rukousta.

Perhetyön piiristä voi kysyä Riitta Kujalalta.

- Netissä kokoontuvat pienpiirit aloittavat. Yleisesti tai eri teemojen äärellä (raamattupiiri, rukouspiiri, naistenpiiri, miestenpiiri jne.) kokoontuvat piirit ovat 5-10 hengen vahvuisia ja niitä vetävät seurakuntalaiset. Piirit käyttävät yleisiä keskusteluohjelmia (Teams, Zoom, Discord jne.) ja niiden käyttöön saa opastusta. Piiristä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Terho Kanervikkoahoon.

- Instagramissa yleinen seurakunnan kanava alajarvenev.lut, nuorten kanava pikkupappila316 ja junioreille pikkupappila_jr