Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Sielunhoitopalvelu puhelimitse avataan uudelleen seurakunnassa!

16.3.2020 13.08

Alajärven seurakunnassa toimi aikoinaan 11 vuotta sielunhoitopuhelinpäivystys vuosina 1997-2008. Nyt koronaviruspandemian aikana ihmisissä syntynyt huoli ja kysely myös hengellisistä asioista ja rukouksen tarve avaa tämän kanavan puhelimitse uudelleen auki ja käyttöön.

Puhelimessa vastaa päivystysvuorossa Alajärven seurakunnan työntekijät. Sielunhoitopuhelin on auki klo 12-19, ole yheydessä puhelinnumeroon 050 566 9650, tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Seuratkaa tätä uutista, jossa päivittäin vaihtuu päivystysvuorolaisen nimi ja puhelinnumero.

"Minä kohotan katseeni vuoria kohti. Mistä saisin avun? Minä saan avun Herralta, joka on luonut taivaan ja maan." Psalmista 121.