Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Uskon jalanjäljillä kertoo kristityn vaelluksesta 12.2.

4.2.2020 12.31

Odotettu Alajärven seurakunnan pappien "Uskon jalanjäljillä" -luennot ovat tulossa 3. osaansa. Luennon pitää Harri Silvolahti seurakuntatalolla keskiviikkona 12.2. klo 18.
Aiheena on kristityn vaellus.
Nyt saa pohtia uskontien askeleita, löytöjä ja oivalluksia tässä ajassa yhdessä Harrin kanssa. Illassa musiikkia, keskustelua ja iltapala. Järjestää Alajärven ev. lut. seurakunta.

3 osa: KRISTITYN VAELLUS, HARRI SILVOLAHTI, KE 12.2. KLO 18 ALKAEN ALAJÄRVEN SEURAKUNTATALO, KESKUSTELU JA ILTAPALA, MUSIIKKI

Kristityn vaellus, mitä tekijöitä, raamatun lupauksia, uskon oivaltamista ja Jumalan siunauksia kuuluu kristityn matkantekoon tässä ajassa ja mikä odottaa taivaassa?

Järjestää Alajärven ev. lut. seurakunta

Järjestää Alajärven