Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Yhteisvastuukeräyksen alkustartti Alajärvellä 5.2.

3.2.2020 10.55

yv_sydan_logo_rgb_2_THUMB.jpg

Yhteisvastuukeräys - lähimmäisenrakkauden kansanliike - täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Tämän vuoden keräyskohde on vanhemmuuden tukeminen sekä Suomessa että katastrofi-alueilla. Alajärven seurakunnassa näitä 7-kymppisiä ja aloitusstarttia vietetään keskiviikkona 5.2. klo 12 seurakuntatalolla, jolloin nautitaan kahvia ja Runebergin leivoksia.

Tulkaa kuulemaan kahvin lomassa lyhyt info keräyskohteista ja hakemaan lipas tai keräyslista; ehkä voisit toimia kerääjänä omassa lähipiirissäsi, työpaikallasi tai tulla seurakunnan työntekijöiden kanssa lipaskerääjäksi kauppakeskuksiin keräyspäivinä.

Osa tuotosta jää seurakunnan diakoniatyölle. Paikalla Elina Lapinoja-Pitkänen ja Marja-Terttu Akonniemi. Kirpputori on myös tuolloin avoinna ja valikoima on todella runsas.