Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Riparilaulukirkko Alajärvellä 19.1.

13.1.2020 10.06

Viime vuonna Alajärven seurakunnassa aloitettu erityismessujen ja -iltakirkkojen sarja saa jatkoa tänäkin vuonna. Vuoden 2020 avaa iltairkko, jota vietetään tulevana sunnuntaina 19.1. klo 17 Alajärven kirkossa. Riparilaulukirkkoa toteuttaa Terho Kanervikkoaho ja Kristiina Edobor. Musiikista vastaa Tiemestarin Pojat. Rippikoululaiset  ovat myös mukana.