Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Tulossa kirkolliset vaalit!

10.1.2020 14.21

Kirkollisista vaaleista

Hiippakuntavaltuuston jäsenten ja kirkolliskokousedustajien vaalit toimitetaan tiistaina helmikuun 11 päivänä 2020. Vaaleissa ovat äänioikeutettuja kirkkovaltuuston jäsenet sekä papit. Ehdokkaisiin ja heidän ajatuksiinsa voi tutustua ehdokasgalleria.fi -osoitteessa.

Alajärven seurakunnan jäsenistä ovat ehdokkaina kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tapio Moisio hiippakuntavaltuustoon sekä kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Kimmo Niskala kirkolliskokoukseen.