Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Romania 3_S.png

Hyväntekeväisyyskonsertti - Emmaus-kuoro konsertoi Romanian nälkäisille 26.1.

7.1.2020 14.53

LÄHETYSIKKUNA ROMANIASTA! TULOSSA HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTTI ALAJÄRVELLÄ 26.1.2020

Romanian köyhien nälkäisten avuksi järjestetään Hyväntekeväisyyskonsertti sunnuntaina 26.1.2020 Alajärven kirkossa klo 17. Emmaus-kuoroa johtaa Leo Lamminen.
Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kolehti Romanian köyhille nälkäisille. Kirkkokahvit konsertin jälkeen seurakuntatalolla.
Järjestää Alajärven seurakunta ja Skymission ry.