Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

joulukynttilä_THUMB.jpg

Kauneimmat joululaulut viitoittavat tietä toivoon 15.12.

9.12.2019 07.21

Joka vuosi Kauneimmissa joululauluissa miljoona suomalaista yhtyy laulamaan rakkaimpia ja uudempiakin joululauluja, niin myös Alajärven seurakunnassa. Samalla luodaan toivoa ja tuetaan kerätyllä kolehdilla Suomen Lähetysseuran kautta maailman kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia.

3. adventtisunnuntaina 15.12. Lehtimäen kappelin kirkossa klo 15 onkin juhlan tuntua koko kylän väelle, kun vietetään Kauneimpia joululauluja, vs. kappalaisen Juha Vihriälän läksiäisiä ja lastenjuhlaa kirkkohetken merkeissä. Mukana kanttori Eeva-Liisa Kolonen ja kappelikuoro. Lopuksi kahvitellaan.

Iltaseitsemältä sunnuntaina 15.12. Alajärven kirkossa Kauneimmat joululaulut on yhteislauluilta, jossa kanttorina on Ismo Pitkänen, esilaulajina kirkkokuoro ja Jari Mäenpää Lehtimäeltä ilahduttaa musiikkiesityksellään. Pieni hartaus ja juonto lähetyssihteeri Tiina Akomeah.
Miten olisi vielä, jos saisi laulaa kauneimman joululaulunsa karaokessa Lehtimäellä tiistaina 17.12. klo 18 seurakuntakodilla? Niin, kaikki saavat tulla...Tarjolla glögia ja torttuja!