Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Rukoukset kuullaan - messu Alajärven kirkossa 24.11.

20.11.2019 10.14

Kristus kaikkeuden Herra -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa ensi sunnuntaina 24.11. klo 10. Saarnaajana on Lapuan hiippakunnan lähetyksen ja kansainvälisen työn vastaava Jukka Jämsen ja liturgina Ari Auranen sekä kanttorina Ismo Pitkänen.

Messuun sisältyy erityinen rukouksen luonne, kun messu päättyy juodaan kahvit ja Jukka Jämsen pitää lyhyen puheen rukousten kuulluksi tulemisesta sekä johtaa kaikki yhteiseen rukoushetkeen. Jämsen tunnetaan erityisestä kutsumuksestaan palvella seurakuntia rukouksen tehtävässä.