Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Inkerin kirkon ja Pietarin lähetystyö kertoo uskollisuudesta 15.11.

12.11.2019 09.40

Inkerin kirkon lähetystyöntekijä Merja Kramsu ja nykyään Ely:n lähettämä kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja on toiminut vuodesta 1999 lähtien Inkerin kirkon keskuskansliassa Pietarissa.

Alajärven seurakunta on yksi Merjan lähettävistä seurakunnista ja hän vierailee lähetysseuroissa Kirkontuvalla perjantaina 15.11. alk. klo 18.30 kahvitarjoilulla. Illassa mukana lähetyssihteeri Tiina Akomeah ja tarjolla musiikkiohjelmaa. Maanantaina 18.11. huom. aika klo 12 Merja Kramsu on myös seurakunnan lähetyspiirin vieraana Kirkontuvalla.