Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Isänpäivänä messuun ja lähetyslounaalle! 10.11.

1.11.2019 12.37

Eikö ole syytä juhlaan? Isät, papat, vaarit, ukit ja isoisät ovat nyt huomion kohteena, niin heitä hellikäämme. Sunnuntaina eli isänpäivänä 10.11. klo 10 Alajärvellä vietetään messua kirkossa, jossa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja Eeva-Liisa Kolonen toimii kanttorina. Raavaat miehet laulavat. Työpari rantautuu myös Lehtimäen kirkkoon klo 13 alkavaan messuun. Vietetään uskonpuhdistuksen päivää ja teemana on Uskon perustus.
Isänpäivän juhlinnan kruunaa lähetyslounas Alajärven seurakuntatalolla klo 11-13. Tarjolla on porsaanfilee runsaine lisukkeineen, lapsille makaronipata ja täytekakkukahvit vielä palan painikkeeksi! Hinta aikuisilta 15 e, lapset 4-12 -vuotiaat 7 e. Perhepaketti yht. 32 e sisältäen 2 aikuista ja 4-12 -vuotiaat lapset. Nyt joukolla juhlimaan! Lounaan järjestää lähetystyön toimintaryhmä.