Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Jimmy_L.png

Special- lähetysilta "Kristittyjen tilanne maailmassa" Alajärvellä 16.10.

7.10.2019 09.21

Nyt rysähtää Jeesus-pommi. :Tatuoitu mies, entinen vankilakundi ja päideriippuvuudesta kärsinyt Jimmy Huhtala alkoi kiinnostua Jeesus-jutuista tai toisinpäin Jeesus alkoi kiinnostua hänestä! Uskon kautta löytyi uusi elämä ja kutsutehtävä <3
Jimmy vierailee lähetysillassa Alajärvellä keskiviikkona 16.10. klo 18.30 Alajärven seurakuntatalolla. Ilta alkaa kaffeilla. Tätä nykyä Jimmy työskentelee puhujalähettiläänä lähetysjärjestö Open Doorissa. Hän kertoo työstä seuraavaa:

-Pääsääntöisesti kristittyjen vainot ovat kovimpia maissa, joissa vain murto-osa kansasta on kristittyjä. Itselleni on aina ollut tärkeää saada evankeliumi sellaisten ihmisten ja kansojen tietoon, jotka eivät sitä ole ennen kuulleet. Vainottujen seurakuntien pastorit tarvitsevat rukouksiamme ja tukeamme saattaakseen tehtäväänsä eteenpäin, viedäkseen sanoman Jeesuksesta oman kansansa keskuuteen. Ulkopuolelta tapahtuva lähetystyö on näissä maissa erittäin haastavaa ja jopa mahdotonta.
Illan juontaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Illassa nähdään kuvia maailmalta ja Jimmy kertoo osin myös omaa uskon tarinaansa illassa, jonne kaikille on avoimet ovet. Tilaisuuden järjestää Alajärven seurakunnan lähetystyön toimintaryhmä.

Kuvateksti: Open doors -lähetysjärjestön puhujalähettiläs Jimmy Huhtala vierailee Alajärvellä ke 16.10. Alajärven seurakuntatalolla alk. klo 18.30.