Uutislistaukseen

Special- lähetysilta "Kristittyjen tilanne maailmassa" Alajärvellä 16.10.

Jimmy_L.png

Nyt rysähtää Jeesus-pommi. :Tatuoitu mies, entinen vankilakundi ja päideriippuvuudesta kärsinyt Jimmy Huhtala alkoi kiinnostua Jeesus-jutuista tai toisinpäin Jeesus alkoi kiinnostua hänestä! Uskon kautta löytyi uusi elämä ja kutsutehtävä <3
Jimmy vierailee lähetysillassa Alajärvellä keskiviikkona 16.10. klo 18.30 Alajärven seurakuntatalolla. Ilta alkaa kaffeilla. Tätä nykyä Jimmy työskentelee puhujalähettiläänä lähetysjärjestö Open Doorissa. Hän kertoo työstä seuraavaa:

-Pääsääntöisesti kristittyjen vainot ovat kovimpia maissa, joissa vain murto-osa kansasta on kristittyjä. Itselleni on aina ollut tärkeää saada evankeliumi sellaisten ihmisten ja kansojen tietoon, jotka eivät sitä ole ennen kuulleet. Vainottujen seurakuntien pastorit tarvitsevat rukouksiamme ja tukeamme saattaakseen tehtäväänsä eteenpäin, viedäkseen sanoman Jeesuksesta oman kansansa keskuuteen. Ulkopuolelta tapahtuva lähetystyö on näissä maissa erittäin haastavaa ja jopa mahdotonta.
Illan juontaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Illassa nähdään kuvia maailmalta ja Jimmy kertoo osin myös omaa uskon tarinaansa illassa, jonne kaikille on avoimet ovet. Tilaisuuden järjestää Alajärven seurakunnan lähetystyön toimintaryhmä.

 

Kuvateksti: Open doors -lähetysjärjestön puhujalähettiläs Jimmy Huhtala vierailee Alajärvellä ke 16.10. Alajärven seurakuntatalolla alk. klo 18.30.

7.10.2019 09.21