Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Kiinnostaako enkun kielikylpy Alajärvellä 9.10.

30.9.2019 15.29

Alajärven seurakunnan lähetystyön ja nuorisotyön yhteisponnistuksena lähdetään kokeilemaan enkun kielikylpyä nyt ensimmäistä kertaa keskiviikkona 9.10. klo 16 nuorten pikkupappilassa Alajärvellä. Tarkoituksena on tuoda esille kirkon perustehtävää lähetystyötä ja sen kansainvälisiä yhteyksiä nuorten lähetyspiirissä.
-Emme kuitenkaan estele tulemasta, jos jokunen yli-ikäinenkin kiinnostuu enkun kielikylvystä ja samalla tutustuu lähetystyöhön, toteavat Tiina Akomeah ja Panu Malkasilta yhdestä suusta.
Kyse ei ole myöskään testistä, kokeesta tai mistään näytöistä, vaan rennosta tavasta käyttää ja puhua englannin kieltä. Ohjelmassa on rukousta, raamatun opetusta, lähetystyötä ja keskustelua.
Ensimmäisestä kerrasta riippuu jatko, kun nähdään, miten syötti nappaa. Tarvittaessa tulkkaus suomeksi. Well done, if you come, you are warmly welcome!