Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Rauhoitu ja huomaa - lomaltapaluubiblio 11.9-4.10.2019 Alajärvellä

16.8.2019 09.36

Lomaltapaluubibliossa etsitään pysyvää rauhaa!

Tiina Akomeah

Bibliossa etsitään ja tutkitaan raamattua luovien tapojen ja eläytymisen keinoin. Usein bibliodraamaa kuvataan oivallusten areenaksi, jossa raamatun sana alkaa elää yksilöllisellä tavalla ryhmässä ja jokaiselle erilaiselle persoonalle on tilaa olla aito ja "itsensä näköinen."
Kesän jälkeen, luonnon lumon, pysähtymisen ja kiireettömyyden tunteen jatkumoksi Alajärven seurakunnasta Annamari Alanen ja Tiina Akomeah ohjaavat "Lomaltapaluubiblion" teemalla "Rauhoitu ja huomaa."
Biblio pidetään neljänä eri iltana ja se kestää 2 t klo 18-20. Illat ovat ke 11.9, ke 18.9, pe 27.9. ja pe 4.10. Raamatun teksteinä käytetään psalmien kirjaa, jotka kertovat rauhasta: Herra on minun paimeneni 23 psalmi, Rauhan minä annan teille, luomiskertomuksen 7. lepopäivän rauha eli ylipäätään rohkeus kokea rauhaa ja kysymys: Mikä on rauha?

Bibliolla tavoitellaan kaikenikäisiä miehiä ja naisia, ryhmään mahtuu max 12 henkilöä. Olkaahan nopeita, sillä ryhmä saattaa täyttyä nopeasti. Ilmoita tulostasi viimeistään 6.9.2019 mennessä Tiina Akomeah, puh. 050 5669 650 tai tiina.akomeah@evl.fi.

Kuvateksti. Tulevan bibliodraaman ohjaajat loman tunnelmissa kesällä 2019. Annamari Alanen ja Tiina Akomeah kutsuvat sinua rohkeasti mukaan etsimään pysyvää rauhaa.