Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

DSCN4098_XL.jpg

Jumalanpalvelukset wanhanajan tyyliin Alajärvellä ja Lehtimäellä 11.8.

5.8.2019 13.49

Jumalanpalvelukset wanhanajan tyyliin Alajärvellä ja Lehtimäellä

Tiina Akomeah

"Totuus ja harha" aiheen parissa vietetään Wanhanajan jumalanpalvelusta Alajärven kirkossa sunnuntaina 11. päivä elokuuta klo 10 ja Lehtimäen kirkossa klo 13. Mukana Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Lupa on pukeutua vanhanajan tyyliin, pukukoodi on kuitenkin ihan täysin vapaaehtoinen asia. Kirkkokahvit nautitaan akselilla Alajärvi-Lehtimäki sanajumalanpalveluksen jälkeen lähetystyön hyväksi. Virrenveisuu sujuu v. 1701 virsikirjan mukaisesti.

Kuvateksti: Wanhanajan tunnelmaa pari vuotta sitten. Kuvassa ajan henkeen pukeutuneina Harri Silvolahti, Elina Lapionoja-Pitkänen ja Ismo Pitkänen.