Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Tule mukaan iloiseen kummi-päivään 16.2.

1.2.2019 10.41

Kummit_THUMB.png

Iloista Minä ja kummi-päivää vietetään Suvirannassa 16.2. klo 10-16.30. Päivään kutsutaan lapsia eskareista kuudesluokkalaisiin, kummeilla ei ole ikärajaa. Kummin sijaan mukaan voi ottaa myös isovanhemman. Päivään kuuluu perinteistä leiriohjelmaa ja mukavaa yhdessäoloa tärkeän aikuisen kanssa: laulua, leikkejä, askartelua, ulkoilua, syömistä ja herkuttelua, sekä yhdessä hiljentymistä. Ilmoittautuminen päivään viimeistään 6.2. osoitteeseen kristiina.edobor(at) evl.fi. Ilmoita lapsen ja kummin/isovanhemman nimi, lapsen huoltajan yhteystiedot, sekä erityisruokavaliot. Ruokamaksu päivästä 5 e/kummilapsi ja 10 e kummilta/isovanhemmalta.