Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Sydänten ilta - Ystävän ilta Alajärven kirkossa 10.2.

31.1.2019 13.34

Ystävänpäivä lähestyy, joten siihen aiheeseen liittyvä Sydänten ilta kutsuu Sinua sunnuntaina 10.2. klo 17 Alajärven kirkkoon. Illan aikana kuullaan todistuksia uskosta. Puheenvuoron käyttävät Piia Talosela, Erkki Peltoniemi, Ville Syrjälä, Jari Latvala ja Ali Nätynki.

Illan musiikista vastaa Raavaat miehet. Illan juontaa ja iltahartauden pitää Anne Nätynki. Tutuksi tulleeseen tapaan illassa saa jättää esirukouspyyntöjä ja lopuksi on rukouspalvelu sekä kahvitus. Illan järjestää Alajärven seurakunta/evankeliointitiimi