Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Sydänten iltapäivä kyläreissulla Luoma-aholla 14.10.

5.10.2018 10.31

1959571_10203815343210835_747601549_n_M.jpg

Sydänten iltapäivä on Levijoen ja Uusikylän kyläreissuiltaan edennyt ja etenee Luoma-aholle sunnuntaina 14.10 klo 16, jonne odotetaan kylän porukan lisäksi vieraita muistakin kylistä aina Alajärven keskustaa myöten ja vaikka viereisistä pitäjistäkin Luoma-ahon nuorisoseuralle. Sanassa palvelee pappi Juha Vihriälä. Musiikista vastaa kylän omat taiteilijat Ari ja Sara Ojajärvi. Juontajana toimii Seija Korkia-aho.

Tilaisuudessa kerätään kolehti. Siellä on myös mahdollisuus tulla rukoiltavaksi kokeneiden esirukoilijoiden luokse. Osoite on Luomantie 100. Tilaisuuden järjestää yhteistyössä Luoma-ahon
väen kanssa Alajärven seurakunnan evankeliointitiimi