Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Yrittäjien raamattupiiri alkaa 17.9.

11.9.2018 15.23

Nyt maanantaina 17.9. klo 18.30-20.00 aloittaa yrittäjien raamattupiiri ja kokoontuu jatkossa joka toinen maanantai Kirkontuvan alasalissa samaan aikaan. Päivämäärät syksyn ajan ovat 1.10., 29.10., 12.11. ja 26.11.2018.

Raamattupiiri on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja heidän puolisoilleen sekä yrittäjähenkisille ihmisille. Kyseessä on matalan kynnyksen kohtaaminen, missä ei raamattutiedon määrällä ole merkitystä, kukaan ei toistaan opeta vaan sitä tutkitaan ja luetaan yhdessä. Samalla mahdollisuus on tutustua toisiinsa ja löytää vaikka uusia ystäviä jakamaan arkea, sen juhlaa ja haasteita.

Jos haluat lisätietoja raamattupiiristä, ota yhteyttä Matleena Saukkoon, matleena.saukko@japo.fi tai 050-351 8533.