Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Aihetta iloon - luennot Filippiläiskirjeestä 20.9.-11.10

10.9.2018 14.36

Aihetta iloon -  luennot Filippiiniläiskirjeestä

Tiina Akomeah

Kaipaatko elämääsi iloa? Miten on selitettävissä, että suurten vaikeuksien keskellä joku voi olla iloinen? Apostoli Paavali laatima Filippiläiskirje tunnetaan siitä huokuvasta ilon juonteesta, vaikka apostoli itse kärsi kirjettä kirjoittaessaan karuissa oloissa vankeusrangaistusta uskonsa tähden. Mitä voimme oppia tänään Filippiläiskirjeen sanomasta? Mihin kirjeen ilo perustuu? Tähän löytyy vastauksia Alajärven seurakunnan pappien toteuttamasta luentosarjasta torstai-iltaisin klo 18.30 syys- ja lokakuussa (20.9.-11.10.) Kirkontuvalla.