Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Avoin kaikille - Vanhemman väen kirkkopyhä 23.9.

7.9.2018 14.27

Vanhemman väen kirkkopyhä Alajärvellä

Vanhemman väen kirkkopyhää vietetään Alajärven kirkossa sunnuntaina 23.9. klo 10. Messun toimittaa seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.
Yleisääntönä erilaisissa kirkkopyhissä on se, että ne eivät ole vain ko. erityisryhmää varten vaan kyseessä on myös jokaiselle avoin jumalanpalvelus vanhusten lisäksi. Perinteinen kirkkopyhä on Alajärven seurakunnan diakoniatyön vastuulla.
Messun jälkeen on ilmainen keittolounas ja kahvit tarjolla seurakuntatalolla.
Jos haluat ilahduttaa omaa vanhustasi, naapurin vanhusta tai sellaista vanhusta, jolla kyyditys kirkkoon on hankalaa, tee hyvä työ lähimmäiselle ja ojenna auttava kätesi kyydityksen muodossa. Olet myös tervetullut itse kirkkoon ja nauttimaan tarjoilusta messun jälkeen.