Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Valtakunnallinen kirkkomusiikin päivä soi myös Alajärvellä 19.9.

4.9.2018 13.19

Valtakunnallinen kirkkomusiikin päivä järjestetään ensimmäistä kertaa 19.9. Tuolloin Suomen tuhatpäinen kanttorilauma ja noin 50 000 kirkkomusiikin harrastajaa soittavat ja laulavat kirkkomusiikkia turuilla ja toreilla.  Tarkoituksena on tuoda kirkkomusiikkia tunnetuksi yhä uusille harrastajille ja tietenkin musiikin iloa ja valoa ihmisten elämään. Myös Alajärvellä järjestetään konsertti Lehtimäen kirkossa 19.9. klo 18. Ohjelmassa on musiikkiryhmien ja solistien esityksiä sekä yhteislaulua. Lopuksi kirkonemännät tarjoavat pullakahvit. Olet sydämellisesti tervetullut kuuntelemaan ja laulamaan kirkkomusiikin helmiämme kauniiseen Mattisenmäen kirkkoon Lehtimäelle. Tilaisuuden järjestävät Alajärven seurakunta, Lehtimäen kappeliseurakunta ja Lehtimäen kirkonemännät.