Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Yrittäjien kirkkopyhä ja messu Alajärvellä 2.9.

24.8.2018 15.14

Tulevana sunnuntaina 2.9. vietetään jumalanpalvelusta Alajärven kirkossa klo 10. Samalla vietetään yrittäjien kirkkopyhää ja kutsutaan Alajärven ja Lehtimäen yrittäjien lisäksi myös heidän työntekijöitään messuun. Luonnollisesti messu on avoin kaikille.
Messun toimittaa yrittäjäpappi Harri Silvolahti. Musiikissa Soihtu, jota säestää Leena Pesu ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Kirkonmenojen jälkeen on kirkkokahvit seurakuntatalolla.