Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Marjo V_L.jpg

Hyvän mielen konsertti lapsiperheiden hyväksi 2.9.

20.8.2018 15.38

Hän on Marjo Vistbacka (34) ja hän pitää Alajärven kirkossa sunnuntaina 2.9. klo 15 hyväntekeväisyyskonsertin nimellä HYVÄN MIELEN KONSERTTI lapsityön hyväksi. Marjoa säestää Leena Pesu.
Ohjelmistossa on virsiä ja hengellisiä lauluja sekä pari elämänmakuista rakkauslaulua. Kolehti vähävaraisille lapsiperheille Laitappa päivä kalenteriin.