Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

26734038_316859725491358_4614123889520798593_n_THUMB.jpg

Leppilampi vierailee Fagerkullassa festareilla ja Gabrielin kirkossa Tuomasmessussa 7.7. ja 8.7.

21.6.2018 13.59

Rokulipäivien aikaan Alajärven seurakunta ja Lehtimäen kappeli heittävät oman kutsunsa ilmoille ja pyytävät mukaan lauantaina 7.7. klo 16 Fagerkulla fest -tapahtumaan Fagerkullan pappilaan Lehtimäelle. Rennossa meiningissä mukana muusikot Tove ja Jukka Leppilampi ja Marko Isolehto. Sateen siunatessa tapahtuma siirtyy Lehtimäen kirkkoon, jolloin jatkojamit ovat pappilassa. Buffetissa pientä purtavaa.

Sunnuntaina 8.7. klo 10 Alajärven Gabrielin kirkossa Tuomasmessu, joka kantaa nimeä: "Rakkauden laki." Messussa saarna muusikko Jukka Leppilampi, liturgina Harri Silvolahti. Musiikissa Tuomaskuorona Lunastus. Kirkkokahvit Tuomamessun jälkeen seurakuntatalolla. Tilaisuudet järjestää Lehtimäen kappeli, Fagerkullan pappila ja Alajärven seurakunnan Tuomastiimi.