Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Kesäehtoolliskirkko Alajärven kirkossa 20.6.

8.6.2018 12.46

Tule ja ota naapurisi, tuttusi ja läheisesi mukaan kesäehtoolliskirkkoon, joka pidetään keskiviikkona 20.6. Alajärven kirkossa klo 13, sen jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalolla.

Kirkkohetken toimittaa kirkkoherra Ari Auranen. Keskikesän juhlan läheisyydessä voi muistaa niitä kyydittömiä, joita voisi kutsua mukaan kirkkohetkeen juhlistamaan alkavaa juhannusjuhlaa.