Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Suven suloinen juhannusjuhla kirkkorannassa 22.6.

8.6.2018 12.37

Alajärven Gabrielin kirkon kupeeseen, kirkkorantaan, odotetaan runsaasti väkeä juhannusaattona 22.6. alkaen klo 18 Suvivirrellä ja lipunnostolla.

Kun nyt toivotaan auringonpaistetta, uskotaan, että sitä saa, mitä tilaa! Mutta jos kuitenkin sää ei suosi ja sataa, juhannusseurat ja messu pidetään kirkossa (säävaraus). Juhannusseuroissa ja messussa saarnaa Terho Kanervikkoaho ja ehtoollisen jaossa avustaa Ritva Leppäaho. Kesäillan yhteislauluina lauletaan Viiskielisestä ja säestäjänä toimii kesäkanttori Elisa Turpela. Illan juontaa Sarita Orava. Illan päätteeksi sytytetään myös perinteinen juhannuskokko.

Juhannusjuhlassa on myös tarjoilua. Lähetystyön hyväksi myydään kahvia lisukkeen kera sekä grillimakkaroita ja mehua. Tulkaa joukolla laulamaan, kuuntelemaan sanaa, nauttimaan tarjoilusta ja ottamaan juhannusta vastaan!