Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

50 vuotta sitten ripille päässeiden juhla Lehtimäellä 24.6.

9.5.2018 09.32

Vuonna 1968 ripille päässeiden juhlasta on kulunut 50 vuotta. Juhlapäivä järjestetään Lehtimäen kirkossa sunnuntaina 24.6. klo 10 messulla, jota seuraa ruokailu seurakuntakodissa (15e/hlö) ja yhteinen esittäytyminen sekä muistelu, mukana on mm. rippipappi, rovasti Teuvo Veikkola. Juhlapäivään toivotaan osallistuvaksi vuoden 1968 Lehtimäen rippikoululaiset puolisoineen ja ilmoittautuminen edellytetään Alajärven seurakunnan kirkkoherranvirastoon (06 557 0800) maanantaihin 11.6. mennessä.