Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Kirpparilla tulossa pussipäivä 16.5.

8.5.2018 10.17

Ke 16.5. on PUSSIPÄIVÄÄ diakonian kirpparilla seurakuntatalon alakerrassa klo 10-18. Tervetuloa sullomaan pussiin niin paljon kuin mahtuu, pussin hinta 5 euroa ( pussin saa kirpparilta). Nyt esim. tarjolla paljon lasten vaatteita ja verhoja. Myös runkosänkyjä ( ei tosin mahdu pussiin, mutta hinta kohdallaan). Tule kahville ja katsomaan mitä löytyy. Voit myös liittyä kirpparipäivystäjien iloiseen joukkoon, kysy lisää Ullalta puh. 050 5253399.