Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Helatorstaina poljetaan pyöräkirkkoon 10.5.

30.4.2018 12.29

Jo perinteiseksi muodostunut pyöräkirkko järjestetään 11. kerran Lehtimäellä. Kohtaamispaikkana on Kylätalo Metso helatorstaina 10.5. klo 14.
Yleensä kirkkokahvit nautitaan jumalanpalveluksen jälkeen, mutta Metsossa järjestys on toinen. Kirkonemäntien järjestämästä tarjoilusta pääsee osalliseksi jo klo 13-14. Kahvimaksu on vapaaehtoinen.
Sanaa jakaa papeista Harri Silvolahti ja kanttorina toimii Ismo Pitkänen. Keskustelusaarnassa on mukana esikartanotiimin vetäjä Martti Niemi.
Pyöräkirkko korvaa kappeliseurakunnan normaalin jumalanpalveluksen. Kylätalon osoite on Rantakankaantie 581.