Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Onko raamatussa vaikeita kohtia? 5.5. - 6.5.2018

24.4.2018 15.59

Tule saamaan vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin, mitä erikoiset raamatunkohdat oikein tarkoittavat? Kohtia on useita. Esimerkiksi, kun Jeesus lupaa, että Jumala antaa, mitä ikinä pyydämme (Joh. 15:7), miksi emme kuitenkaan aina saa?

Suomen teologisen instituutin pääsihteeri Jari Rankinen vierailee Alajärvellä avaamassa teille, mistä oikein on kyse 5.5.-6.5. välisenä aikana Kirkontuvalla alkaen lauantaina klo 14-17. Tilaisuuden juontaa rovasti Teuvo Veikkola. Sunnuntaina on messu kirkossa klo 10 ja kirkkokahvit. Messun jälkeen Kirkontuvalla klo 12 Jari Rankinen selvittää Paavalin lausumaa Roomalaiskirjeessa 8:30, kun hän kertoo, että ne, jotka Jumala on edeltä määrännyt, hän on lahjoittanut kirkkautensa. Onko totta, että vainko ne pelastuvat, jotka Jumala on valinnut pelastumaan. Onko Jumala määrännyt jotkut kadotukseen?

Tule kuulemaan vastauksia!