Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Kirkonemäntien sima- ja munkkimyyjäiset Lehtimäellä 30.4.2018

24.4.2018 15.56

Kevätmielellä tavataan kirkonemäntien sima- ja munkkimyyjäisissä Lehtimäellä maanantaina 30.4. klo 11-14 välisenä aikana. Voisiko olla vetoavampaa kuin maistaa juuri paistettuja munkkeja siman tai kahvin kera. Tai ostaa näitä kotiin vietäviksi. Simaa varten kannattaa varata oma astia. Jännitystäkin on luvassa. Nimittäin arvonnassa arvotaan muun muassa kotijuusto. Tule mukaan ja tuo kevätmieli tullessasi!