Uutislistaukseen

Iltamusiikki Alajärven kirkossa 18.3.

Marit ja Mikot -kuoro_S.png

Marit ja Mikot on musiikkineuvos Lasse Lintalan (1935-2009) vuonna 1965 perustama viihdekuoro. Kuoroa johtaa dir.mus. Erkki Rajamäki. Kuorossa on tällä hetkellä 28 aktiivista laulajaa. Kuoron ohjelmisto on suurelta osin omaperäistä pohjalaista tuotantoa, jonka taustalta löytyy usein kolmikko Lintala, Rajamäki ja Jussi Asu. Perinteisen viihteellisen ohjelmiston lisäksi kuorolla on ohjelmassa hengellistä musiikkia. Kuoro julkaisi vuonna 2015 hengellisen äänitteen nimeltä "Yli kaiken maan."


Mieskuoro Ilkanmiehet on perustettu vuonna 1961. Kuorossa laulaa tällä hetkellä 38 lauluveljeä Ilmajoelta ja lähiseudulta. Kuoroa johtaa unkarilainen Judit Balint, joka on valmistunut kuoronjohtajaksi ja musiikinopettajaksi Pecsin yliopistosta Unkarista. Kuoron ohjelmiston perusrunko muodostuu perinteisestä mieskuoromusiikista sisältäen sekä hengellistä että viihteellisempää musiikkia.
Molemmat kuorot ovat konsertoineet ja kilpailleet sekä kotimaassa että ulkomailla. Marit ja Mikot olivat luomassa Ilmajoen Musiikkijuhlia, joka on ollut innoittava ja käynnissä pitävä "moottori" molemmille kuoroille usean vuoden ajan ja kuorot ovat laulaneet Musiikkijuhlien monissa esityksissä. Kuorokonserttiin on vapaaehtoinen ohjelmamaksu 15 e. Tätä kuorolauluelämystä kannattaa tulla kuulemaan

12.3.2018 09.04