Uutislistaukseen

Lähde Tuomasmessuun Tampereelle!

järveläisille Tuomasmessu on tuttu. Tuomasmessu on kuulunut seurakunnan toimintaan jo 24 vuoden ajan.  Siitä on tullut messu, joka on ottanut paikkansa seurakunnassa pääsiäisen ja joulun juhlapyhien aikana, sekä kesällä ja joskus syksyllä. Olemme tottuneet meidän alajärveläisten tekemään messuun, mutta Tuomasmessuja järjestetään monessa seurakunnassa. Siksi on hyvä käydä katsomassa ja kokemassa miten muualla tehdään. 

Haluatko nähdä ja kokea millainen Tuomasmessu on Tampereella? Nyt se on mahdollista Alajärven seurakunta järjestää tutustumis- ja opintomatkan sunnuntaina 12.11. Tuomasmessuun Aleksanterin kirkkoon Tampereelle. Messun päätyttyä on teejatkot kirkon kryptassa.  Jonka jälkeen palaamme Alajärvelle.

Tuomasmessu alkaa klo 18.00. Matkalle lähdetään Alajärven kirkon pihasta sunnuntaina 12.11 klo 14.00. Tervetuloa yhteiselle matkalle, matka on lähtijöilleen ilmainen. Ilmoittautumiset torstai 2.11 mennessä Alajärven kirkkoherranvirastoon p. 06-5570800, sähköposti alajarven.seurakunta@evl.fi

16.10.2017 06.05