Kansanlähetyksen telttapäivät Lehtimäellä

Satu ja Juha Hauta-ahon pihapiiri, Lehtimäki

Telttapäivillä puhetta, musiikkia ja todistuksia. Illat alk. klo 19, paitsi HUOMIO! Lauantaina 21.7. raamattutunti klo 18 ja ilta jatkuu iltatilaisuus ja kahvit.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkossa, lipunnosto klo 18 ulkona!

Juhannusaattona seurat ja messu siirtynee luvatun epävakaisen sään vuoksi kirkkoon. Kirkontuvalla kahvit ja katoksen alla grillimakkarat. Juhannuskokko poltetaan noin klo 19.